O POUŽÍVANÍ SÚBOROV COOKIES A OSOBNÝCH ÚDAJOV

Webové stránky spoločnosti Orkla Foods Slovensko s. r. o.. využívajú súbory cookie a podobné technológie, ktoré ukladajú informácie do vášho počítača, mobilného telefónu alebo tabletu.

Tie sú obvykle uložené v prehliadači zariadenia. Súbory Cookie používame na to, aby sme umožnili návštevníkom prístup k rôznym funkciám na našich webových stránkach, rozlíšili užívateľov medzi sebou, analyzovali výkonnosť našich webových stránok a využívali záujmovo orientovanú reklamnú kampaň zameranú na používateľov. To sa do určitej miery opiera o používanie osobných identifikovateľných informácií od našich používateľov - ako je napísané nižšie - a pomáha nám vylepšovať naše webové stránky a sprístupňovať digitálnu komunikáciu našim príjemcom.

Návštevníci našich stránok sa môžu dobrovoľne rozhodnúť, či budú používať súbory cookie prostredníctvom nastavenia prehliadača alebo zariadenia. V nastavení vášho prehliadača môžete upraviť preferencie, ktoré súbory cookie bude prehliadač sťahovať. Tiež tu môžete odstrániť všetky existujúce súbory cookie, ktoré sú uložené v prehliadači alebo zariadení. Upozorňujeme, že ak zablokujete všetky súbory cookie vo vašom prehliadači alebo zariadení, môže to mať za následok pokles výkonu a zhoršenie funkčnosti našich (a ďalších) webových stránok.

Účel súborov cookies na tejto webovej stránke

Naše webové stránky používajú súbory cookies vložené nami alebo tretími stranami na nasledujúce účely:

  • Analýza: Využívame súbory cookie na to, aby sme počítali jednotlivých návštevníkov na našich webových stránkach a vypracovávali štatistiky týkajúce sa prevádzky a funkčnosti našich webových stránok. Software, ktorý používame, ukladá informácie o počte zobrazení jednotlivých stránok a informácie o geografickej polohe, zariadení, operačnom systéme a prehliadači.
  • Prihlasovacie služby: Ak webová stránka ponúka možnosť prihlasovacích služieb, uložíme vo vašom prehliadači alebo zariadení identifikačné číslo a čas prihlásenia do súboru cookie. To umožňuje, že sa po každom otvorení stránky už nebudete musieť znova prihlasovať.
  • Záujmovo orientovaná reklama online: Môžete sa stretnúť s reklamou Orkla Foods Slovensko s. r. o. na iných webových stránkach v dôsledku súborov cookie umiestnených vo vašom prehliadači alebo zariadení. Tieto informácie najčastejšie vychádzajú z prezeraného obsahu, informácií o používateľovi alebo zo zemepisnej polohy. Pomocou tejto metódy sa snažíme identifikovať vaše záujmy a inzerciu vám prispôsobiť. Jedná sa o remarketingovú technológiu, ktorá je produktom dodávaným externými dodávateľmi, akými sú Google alebo Facebook.
  • Párové profily: Pri vytváraní párových profilov vychádzame z údajov o správaní sa získaných z našich webových stránok. Na základe získaných znalostí o jednej skupine používateľov predstavujeme týmto používateľom nové segmenty s podobnými záujmami a správaním sa, aké má pôvodná skupina používateľov.

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií o používaní súborov cookies, ktoré sú na tejto webovej stránke, o tom, ako ich používame, prosím, otvorte odkaz „Ďalšie informácie“ nižšie na tejto stránke. Vzhľadom na to, že niektorí naši externí dodávatelia tiež môžu využívať naše súbory cookies na získavanie informácií, nájdete aj ich kontaktné údaje nižšie na tejto stránke.

Kontakt – získanie prístupu

VITANA je prevádzkovateľom vašich osobných údajov a zodpovedá za ich spracovávanie.

Ak chcete získať prístup, extrahovať, opravovať alebo vymazávať osobné údaje, ktoré sme o vás uložili, pošlite, prosím, emailovú správu na adresu vitanaprivacy@vitana.cz. Môžete tiež vzniesť námietku, požiadať o obmedzenie spracovania alebo kedykoľvek váš súhlas na spracovanie odvolať. Chceme vás tiež informovať, že ak nie ste spokojní s naším spracovávaním vašich osobných údajov, môžete podať sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.

Zoznam súborov cookies a s nimi súvisiaci externí dodávatelia

Názov / Vydavateľ Účel Trvanlivosť Web
AddThis Analysis and log in services Maximum 540 days addthis.com
Adform Analysis and interest based marketing Maximum 540 days omnicommediagroup.com
Adobe Audience Manager Analysis and twin profiles Maximum 540 days adobe.com
Aggregate Knowledge Analysis Maximum 540 days neustar.biz
AppNexus Interest based marketing Maximum 540 days Appnexus.com, omnicommediagroup.com
Connexity Analysis Maximum 540 days connexity.com
Cross Pixel Media Interest based marketing Maximum 540 days crosspixel.net
Datalogix Interest based marketing Maximum 540 days oracle.com
DoubleClick Analysis Maximum 99 days Doubleclick.net, omnicommediagroup.com
DoubleClick Ad Exchange-Buyer Interest based marketing Maximum 540 days Doubleclick.net, omnicommediagroup.com
DoubleClick Floodlight Analysis Maximum 540 days Doubleclick.net, omnicommediagroup.com
Enreach Interest based marketing Maximum 540 days Enreach.me
eXelate Analysis Maximum 540 days eXelate.com
Eyeota Analysis Maximum 540 days eyeota.com
Facebook Connect Pålogging Maximum 540 days facebook.com/business
Facebook Custom Audience Interest based marketing Maximum 180 days facebook.com/business
Facebook Social Plugin Log in services Maximum 540 days facebook.com/business
Google AdWords Conversion Analysis Maximum 90 days Doubleclick.net, omnicommediagroup.com
Google Analytics Analysis Maximum 540 days Doubleclick.net, omnicommediagroup.com
Google AdWords Remarketing Interest based marketing Maximum 540 days Doubleclick.net, omnicommediagroup.com
Google TAG Manager Interest based marketing Untill session closes Doubleclick.net
Hotjar Interest based marketing Maximum 540 days Hotjar.com
LiveRamp Interest based marketing Maximum 540 days LiveRamp.com
Lotame Interest based marketing Maximum 540 days lotame.com
Madison Logic Interest based marketing Maximum 540 days madisonlogic.com
MediaMath Twin profiles Maximum 540 days Mediamath.com
MyFonts Counter Analysis Untill session closes Myfonts.com
Net-Results Interest based marketing Maximum 540 days Net-results.com
Neustar AdAdvisor Interest based marketing Maximum 540 days Neustar.biz
Rocetfuel Interest based marketing Maximum 360 days Rocketfuel.com
ScoreCard Reach Beacon Interest based marketing Maximum 540 days scorecardresearch.com
Semasio Twin profiles Maximum 540 days Semasio.com, omnicommediagroup.com
ShareThis Interest based marketing Maximum 540 days addthis.com
SumoMe Analysis Maximum 540 days Sumo.com
Twitter Interest based marketing Maximum 540 days Business.twitter.com
Typekit by Adobe Analysis Untill session closes Adobe.com
Visual Website Optimizer Interest based marketing Maximum 90 days vwo.com
Yieldlab Interest based marketing Maximum 90 days yieldlab.com

Priamo na webovej stránke (nie sú od externého dodávateľa)

Názov / Vydavateľ Účel Trvanlivosť Web
Flashplayer_enable Kvôli overeniu, či prehliadať používateľa podporuje Flash neomezeně gerimax.cz
CookiesPanel Overenie, či používateľ zavrel lištu s informáciami o cookies 10 dní gerimax.cz
FB Pixel Analysis, Interest based marketing 180 dní Facebook.com